Rezník „ po našém “.

Autor: Vladimír Krátky | 16.6.2017 o 23:55 | Karma článku: 7,37 | Prečítané:  1013x

Chuapi, čo dnes zhltneme ? Bodol by rezník. Na kvalite suroviny nezáleží, len aby chutil  " po našém " .  

Žiadna dekadentná teľacina, či maloburžoázna panenka.
Aj z fľaksne sa dá vyčarovať úsmev na tvári proletára, či dôchodcu.
Treba ju len riadne naklepať, aby stratila svoju konzistenciu.
Príde síce o svoj harakter, no stane sa nositeľom Vašich preferencií - mäkkosť a poddajnosť, a nakoniec ulahodí aj Vášmu vycibrenému jazyku. 
Žochárska múka ako krycí makeup na fľaksňu, tojáš z felvidéku vyšľahaný na penu, vytvorí dokonalý zlepenec  s roduvernými prézlami (  strúhanka ).
Pri obaľovaní pozor !
Ingrediencie v správnom poradí.
Prvá ide múka, ako Sputnik do vesmíru.
Potom tojáš  ako lepidlo.
Nakoniec požehnane prézlí.
Často nasýtia proletára lepšie ako samotná fľaksňa.
Sú prvé, na čom spočinie ľačný pohľad ovčana na tanieri . 
Placebo za gastráč - dostanete čoskoro všade na Slovensku ... .

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

EKONOMIKA

Vyšla nová vlastnícka štruktúra Váhostavu, zverejnila ju aj Penta či Brhel

V protischránkovom registri majú Brhel, Fiľo, Haščák či Široký zapísané prvé firmy.

DOMOV

Z Národného pokladu Matice slovenskej zmizla časť zlata

Kontrola ukázala aj poškodenie umeleckých diel.


Už ste čítali?