Žiadna dekadentná teľacina, či maloburžoázna panenka.
Aj z fľaksne sa dá vyčarovať úsmev na tvári proletára, či dôchodcu.
Treba ju len riadne naklepať, aby stratila svoju konzistenciu.
Príde síce o svoj harakter, no stane sa nositeľom Vašich preferencií - mäkkosť a poddajnosť, a nakoniec ulahodí aj Vášmu vycibrenému jazyku.
Žochárska múka ako krycí makeup na fľaksňu, tojáš z felvidéku vyšľahaný na penu, vytvorí dokonalý zlepenec s roduvernými prézlami ( strúhanka ).
Pri obaľovaní pozor !
Ingrediencie v správnom poradí.
Prvá ide múka, ako Sputnik do vesmíru.
Potom tojáš ako lepidlo.
Nakoniec požehnane prézlí.
Často nasýtia proletára lepšie ako samotná fľaksňa.
Sú prvé, na čom spočinie ľačný pohľad ovčana na tanieri .
Placebo za gastráč - dostanete čoskoro všade na Slovensku ... .
16. jún 2017 o 23:55
Páči sa: 0x
Prečítané: 1 295x
Rezník „ po našém “.
Chuapi, čo dnes zhltneme ? Bodol by rezník. Na kvalite suroviny nezáleží, len aby chutil po našém .
Písmo:
A-
|
A+
Diskusia
(1)