Rezník „ po našém “.

Autor: Vladimír Krátky | 16.6.2017 o 23:55 | Karma článku: 7,48 | Prečítané:  1073x

Chuapi, čo dnes zhltneme ? Bodol by rezník. Na kvalite suroviny nezáleží, len aby chutil  " po našém " .  

Žiadna dekadentná teľacina, či maloburžoázna panenka.
Aj z fľaksne sa dá vyčarovať úsmev na tvári proletára, či dôchodcu.
Treba ju len riadne naklepať, aby stratila svoju konzistenciu.
Príde síce o svoj harakter, no stane sa nositeľom Vašich preferencií - mäkkosť a poddajnosť, a nakoniec ulahodí aj Vášmu vycibrenému jazyku. 
Žochárska múka ako krycí makeup na fľaksňu, tojáš z felvidéku vyšľahaný na penu, vytvorí dokonalý zlepenec  s roduvernými prézlami (  strúhanka ).
Pri obaľovaní pozor !
Ingrediencie v správnom poradí.
Prvá ide múka, ako Sputnik do vesmíru.
Potom tojáš  ako lepidlo.
Nakoniec požehnane prézlí.
Často nasýtia proletára lepšie ako samotná fľaksňa.
Sú prvé, na čom spočinie ľačný pohľad ovčana na tanieri . 
Placebo za gastráč - dostanete čoskoro všade na Slovensku ... .

 

Páčil sa Vám tento článok? Pridajte si blogera medzi obľúbených a my Vám pošleme email keď napíše ďalší článok
Pridaj k obľúbeným

Hlavné správy

SVET

Babiš: Nie som darebák, pozrite sa na Berlusconiho či Chiraca

Čapí hnízdo je pomsta, hovorí o kauze možný budúci český premiér Andrej Babiš.

SVET

Trump urazil matku padlého vojaka. Navyše vraj klame

Vedel, do čoho ide, povedal o zabitom vojakovi prezident.


Už ste čítali?