reklama

Rezník „ po našém “.

Chuapi, čo dnes zhltneme ? Bodol by rezník. Na kvalite suroviny nezáleží, len aby chutil  po našém .

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Žiadna dekadentná teľacina, či maloburžoázna panenka.
Aj z fľaksne sa dá vyčarovať úsmev na tvári proletára, či dôchodcu.
Treba ju len riadne naklepať, aby stratila svoju konzistenciu.
Príde síce o svoj harakter, no stane sa nositeľom Vašich preferencií - mäkkosť a poddajnosť, a nakoniec ulahodí aj Vášmu vycibrenému jazyku. 
Žochárska múka ako krycí makeup na fľaksňu, tojáš z felvidéku vyšľahaný na penu, vytvorí dokonalý zlepenec s roduvernými prézlami ( strúhanka ).
Pri obaľovaní pozor !
Ingrediencie v správnom poradí.
Prvá ide múka, ako Sputnik do vesmíru.
Potom tojáš ako lepidlo.
Nakoniec požehnane prézlí.
Často nasýtia proletára lepšie ako samotná fľaksňa.
Sú prvé, na čom spočinie ľačný pohľad ovčana na tanieri . 
Placebo za gastráč - dostanete čoskoro všade na Slovensku ... .

Vladimír Krátky

Vladimír Krátky

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  440
  •  | 
  • Páči sa:  2 212x

Články o politike a spoločnosti. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu